TOP

Το στοιχειωμένο σπίτι που σου ζητάει άδεια γιατρού για να μπεις αλλά μπορεί να σου δώσει 18.000 ευρώ

Εντάξει. Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει ένα σπίτι στην Αμερική τόσο τρομακτικό, που ο ιδιοκτήτης του αναγκάζει τους τολμηρούς επισκέπτες να υπογράψουν ένα συμφωνητικό 40 σελίδων και να προσκομίσουν άδεια γιατρού για να μπουν. Αν αποδειχθούν αρκετά γενναίοι, όμως, και βγουν χωρίς να φωνάξουν τη λέξη ασφαλείας, κερδίζουν 18.000 ευρώ.

Η έπαυλη McKamey, ωστόσο, είναι τόσο φρικιαστική που κανείς ουδέποτε κατάφερε να βγάλει εις πέρας την αποστολή παρά το εντυπωσιακό έπαθλο. 

https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_191023102322-mckamey-manor

Ο Russ McKamey, στον οποίο και ανήκει το ανατριχιαστικό σπίτι, ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό το σόου Desolation, το οποίο όπως λέει και φαίνεται άλλωστε είναι ό,τι πιο ακραίο έχει κάνει ποτέ στην έπαυλη.

Μιλώντας στο WGNTV, ο Russ δήλωσε ότι προς το παρόν ουδείς έχει καταφέρει να βγει από το Desolation πλούσιος κερδίζοντας τις 18.000 ευρώ, καθώς όλοι όχι απλά λένε ή έστω φωνάζουν τη λέξη ασφαλείας προκειμένου να σταματήσει ο τρόμος: Ουρλιάζουν! «Αυτό το νέο, διανοητικό παιχνίδι, είναι πολύ πιο δύσκολο. Οπότε, μέχρι στιγμής, δεν έχει χρειαστεί να βγάλω 18.000 ευρώ από την τσέπη μου», τόνισε ο Russ.

NINTCHDBPICT000440227436

NINTCHDBPICT000440227434

Το εισιτήριο για να μπεις στη στοιχειωμένη έπαυλη κοστίζει … μια τσάντα φαγητό για ένα από τα πέντε σκυλιά του Russ. Αρκετά φτηνά θα έλεγα αν είναι να πεθάνεις απ’ την τρομάρα σου εκεί μέσα. Υπάρχουν ακόμη, όμως, αρκετές προϋποθέσεις, αν επιθυμείτε να μπείτε.

Καταρχήν, πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών. Αν είστε 18 έως 20 ετών θα χρειαστείτε γονική άδεια. Θα πρέπει, επίσης, να προσκομίσετε μια γνωμάτευση γιατρού που να λέει ότι είστε φυσικά και διανοητικά καλά (για το φυσικά είμαι οκ. Για το διανοητικά την έχασα την ευκαιρία να μπω).

McKamey-Manor

Θα πρέπει να περάσετε, ακόμη, έναν έλεγχο ιστορικού που γίνεται μέσω FaceTime ή τηλεφώνου αλλά και να αποδείξετε την ιατρική σας ασφάλιση και να υπογράψετε ένα ογκώδες συμφωνητικό 40 σελίδων το οποίο ουσιαστικά αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη αν πεθάνετε από τον φόβο σας. Κυριολεκτικά. 

Α, και υπάρχει και ένα τεστ για ναρκωτικά τη μέρα που θα μπείτε, για να ελέγξει ο ιδιοκτήτης και η ομάδα του ότι δεν είστε υπό την επήρεια ουσιών.

Όλοι οι συμμετέχοντες, δε, πρέπει να παρακολουθήσουν ένα βίντεο με τίτλο “And There There Were None” το οποίο δείχνει ανθρώπους που δεν κατάφεραν να μπουν και να βγουν νικητές. Μια φωνή, μάλιστα, επαναλαμβάνει συνέχεια: «Δεν θέλετε, πραγματικά, να το κάνετε αυτό»

Ο Russ δήλωσε ότι έχει ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για να «τρέξει» το παιχνίδι και ότι το εμπνεύστηκε από τις αγαπημένες του ταινίες τρόμου.

Ακούγεται διασκεδαστικό, ε; Εγώ ψήθηκα πάντως να πεταχτούμε μέχρι την Αμερική όταν τελειώσει η καραντίνα κι επιβιώσουμε από τον κορονοϊό. 

[wp-svg-icons icon=”instagram” wrap=”i”] Ακολουθήστε το Cosmogony στο Instagram

Πηγή Εξωφύλλου: www.legendfm.com  

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Όποιον ρωτήσεις για την Αγγελική θα σου πει μία λέξη: τρελή. Στη βάφτιση της έριξαν κερκυραϊκό, κρητικό και μανιάτικο λάδι κι απορείς με το χαρακτηρισμό; Την πήρες την απάντησή σου. Ισορροπώντας μεταξύ σοβαρότητας και παράνοιας, τελείωσε Δημοσιογραφία στο Πάντειο κι επειδή το ένα πτυχίο είναι pass, τελείωσε και Digital & Social Media στον Ant1 MediaLab. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία, να βλέπει σειρές και ταινίες, ν’ ακούει μουσική, να κάνει γυμναστική (χαχαχα) κι αν δεν το κάνει αυτό, ψάξτην στην κουζίνα γιατί θα ψαχουλεύει να βρει να φάει γλυκό. Προορισμός των ονείρων της η Νέα Υόρκη ελπίζοντας να πάει η τρέλα της μέχρι εκεί σύντομα.

Post a Comment